1. Introducere și termeni generali

În cadrul Maxbet, ne angajăm să vă protejăm și să vă respectăm confidențialitatea și să păstrăm încrederea clienților noștri.

Această Notificare privind confidențialitatea explică în ce mod și din ce motiv sunt colectate informațiile dumneavoastră cu caracter personal prin utilizarea site-ului nostru www.Maxbet.ro și a tuturor variantelor acestuia, inclusiv a aplicațiilor noastre mobile și cum sunt păstrate în siguranță.

 

2. Cine suntem noi?

Website-ul www.maxbet.ro, precum și orice aplicație mobilă prin intermediul cărora sunt oferite serviciile noastre (denumite în mod colectiv ”Website-ul”) sunt operate de către Maxbet Malta Limited (în continuare "noi" sau "Maxbet"), o societate constituită și înregistrată în Malta (având număr de înregistrare C 72878) al cărei sediu se află în Elite Business Center, Treja ta’ Box Box, Msida, MSD 1840, Malta. Maxbet este autorizată și licențiată să furnizeze jocuri de noroc la distanță în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (în continuare „O.N.J.N.").

Pentru întrebări suplimentare sau dacă doriți să vă exercitați oricare din drepturile dvs., vă rugăm să ne contactați la [email protected].

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, aveți dreptul să contactați Biroul Comisarului Responsabil cu Protecția Datelor din Malta. În cazul în care nu vom putea soluționa întrebările și nelămuririle dvs., aveți de asemenea dreptul să beneficiați de asistență juridică în fața unei instanțe judecătorești.

 

3. Ce tipuri de informații cu caracter personal colectăm?

Colectăm informații cu caracter personal atunci când interacționați cu noi și folosiți serviciile noastre. Uneori, aceste informații ne sunt furnizate de dumneavoastră - de exemplu, atunci când vă înregistrați pentru prima dată și când utilizați produsele noastre sau luați legătura cu noi.

3.1. Informații pe care ni le furnizați dumneavoastră

 3.1.1. La înregistrare:

 • Detaliile dumneavoastră personale, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon sau mobil, sexul sau data nașterii.
 • Actul de identitate și documentele de confirmare a adresei (pentru efectuarea verificării prealabile).
 • Detaliile bancare și financiare (pentru a stabili sursa fondurilor în cazul în care este implicată o tranzacție).
 • Detaliile dumneavoastră de conectare la cont, cum ar fi numele dumneavoastră de utilizator și parola.

3.1.2. Prin utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor Maxbet:

 • Informații despre modul în care interacționați cu produsele noastre.
 • Informații despre comportamentul dumneavoastră de navigare online pe Website-ul Maxbet, aplicații mobile și alte conținuturi online ale Maxbet - consultați Politica privind modulele cookie pentru mai multe detalii.
 • Informații despre dispozitivele pe care le-ați utilizat pentru a accesa Serviciile noastre (cum ar fi modelul, sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser, identificatorul dispozitivului mobil).
 • Înregistrarea apelurilor telefonice - putem înregistra apelurile telefonice cu dumneavoastră. Este posibil să facem acest lucru pentru a verifica dacă am executat corect instrucțiunile dumneavoastră; pentru a rezolva întrebări sau probleme; în scopuri de reglementare; pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim calitatea serviciilor; pentru a ne ajuta să ne instruim personalul; sau pentru a ajuta la detectarea sau prevenirea fraudei sau a altor infracțiuni.

3.1.3. Alte surse de date cu caracter personal

Datele primite de la partenerii noștri de afaceri și de la alte organizații, cum ar fi companiile specializate care oferă servicii de verificare, și agențiile de prevenire a fraudelor si pentru a ne ajuta la îndeplinirea obligaţiilor de reglementare sau aşa cum specifică legislaţia sau regulamentele (precum reglementările jocurilor de noroc, cerinţele de reglementare KYC şi AML), inclusiv în scopul precizării sursei fondurilor sau veniturilor sau după cum solicită alte autorităţi de stat sau pentru a respecta o citaţie sau un proces juridic similar sau a răspunde unei solicitări de stat.

Aplicăm măsuri suplimentare pentru a vă proteja datele personale și confidențialitatea acestora (a se vedea sectiunea 10).

4.De ce colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal și pe ce bază?

Recunoaștem încrederea pe care ne-o oferă clienții noștri în calitate de furnizor de servicii. În schimbul acesteia, Maxbet este deschisă în ceea ce privește motivul pentru care vă colectăm datele. În primul rând, colectarea informațiilor dumneavoastră este esențială pentru furnizarea serviciilor și produselor pe care le doriți.  În plus, datele dumneavoastră sunt utilizate pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare a serviciilor noastre și pentru a vă contacta din când în când cu informații importante. În unele cazuri, trebuie să colectăm și să folosim informațiile dumneavoastră pentru a respecta legea. Conform legilor privind protecția datelor, trebuie, de asemenea, să identificăm un temei juridic specific pe baza căruia prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Ne bazăm pe temeiuri diferite pentru diferite activități de prelucrare.

 

4.1. Pentru a vă pune la dispoziție serviciile noastre în baza contractului nostru

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru îndeplinirea unui contract la care sunteți parte. În secțiunea Termeni și condiții, pe care ați acceptat-o la înregistrare, sunt definiți termenii contractului și Serviciilor pe care le vom furniza:

 • pentru a vă oferi servicii de jocuri și pariuri, activități sau conținut online, pentru a vă oferi informații despre acestea și pentru a gestiona cererile și întrebările dumneavoastră;
 • în „scopuri de administrare a serviciului”, cum ar fi memento-uri legate de parolă, mesaje privind serviciile, precum întreținerea site-ului, actualizări ale Politicii noastre de confidențialitate și ale Politicii privind modulele cookie sau ale Condițiilor de utilizare, pentru a vă informa când contul dumneavoastră Maxbet devine inactiv și pentru a vă întreba dacă doriți să îl folosiți din nou înainte să îl închidem;
 • pentru a evalua riscul pariurilor - atunci când faceți un pariu;
 • pentru a vă procesa tranzacțiile.

4.2. În baza unor interese legitime

 Este necesar să vă prelucrăm datele în scopurile prezentate mai jos, cu excepția cazului în care interesele, drepturile sau libertățile persoanelor afectate (precum dumneavoastră) prevalează asupra intereselor noastre. Pentru a stabili dacă putem prelucra datele dumneavoastră pe baza acestui temei, vom ține cont de anumiți factori, cum ar fi ceea ce vi s-a spus atunci când ne-ați furnizat datele dumneavoastră, ce așteptări există în legătură cu prelucrarea datelor, natura datelor și impactul prelucrării acestora asupra dumneavoastră.

4.2.1. Pentru a vă personaliza experiența

 • pentru a oferi un serviciu mai relevant și adaptat; de exemplu, am putea folosi istoricul dumneavoastră de joc pentru a oferi recomandări și produse personalizate;
 • dacă sunteți înscris(ă) sau sunteți abonat(ă) la ofertele noastre de marketing, veți primi un serviciu personalizat. Dacă nu doriți să primiți aceste servicii, vă puteți dezabona de la ofertele de marketing sau dezactiva personalizarea, contactând Serviciul clienți sau trimițând un e-mail pe Responsabilul nostru cu protecția datelor.

4.2.2. Pentru a ne îmbunătăți serviciile și produsele

 • pentru a vă oferi o experiență de navigare online care este cel mai ușor de folosit;
 • în scopuri de analiză și cercetare, astfel încât să putem îmbunătăți serviciile oferite de Maxbet;
 • testarea sistemelor noi și verificarea modernizărilor aduse sistemelor existente;
 • evaluarea eficacității marketingului și pentru cercetare de piață și instruire;
 • modelarea clienților, analiza statistică și a tendințelor, în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor și serviciilor.

4.2.3. Pentru a vă contacta și a interacționa cu dumneavoastră

 • Pentru a vă contacta în legătură cu serviciile noastre, de exemplu prin telefon, e-mail, poștă sau rețele sociale;
 • Pentru a gestiona promoțiile și concursurile la care alegeți să participați;
 • Pentru a răspunde la întrebările și reclamațiile dumneavoastră.

4.2.4. Pentru a face ca jocul dumneavoastră să fie mai sigur și mai plăcut

 • pentru a descuraja, împiedica sau detecta orice activități realizate cu încălcarea Termenilor și condițiilor Maxbet;
 • pentru a asigura securitatea rețelei și a informațiilor.

4.3. În baza obligațiilor legale – atunci când acest lucru este necesar pentru respectarea obligațiilor legale cărora ne supunem în baza legislației UE sau locale: 

 • pentru a ne asigura că oferim serviciile noastre persoanelor eligibile;
 • detectarea, prevenirea și anchetarea infracțiunilor;
 • pentru a vă confirma identitatea și pentru a stabili sursa fondurilor în orice tranzacție;
 • pentru a realiza verificări anti-fraudă adecvate
 • avem obligaţii legale şi de reglementare pentru a ne asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal rămân corecte. În legătură cu aceste obligaţii, putem verifica periodic datele personale pe care le deţinem despre dumneavoastră pentru a ne asigura că acestea rămân corecte şi actuale (inclusiv prin dezvăluirea datelor dumneavoastră  cu caracter personal şi prin primirea datelor cu caracter personal despre dumneavoastră de la servicii terțe de verificare a identităţii şi adreselor).  Dacă actualizăm datele dumneavoastră personale ca urmare a acestor procese de verificare, vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă informa.  În cazul în care credeți că oricare dintre datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră nu sunt exacte, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected]
 • pentru a evalua și gestiona orice riscuri potențiale și pentru a împiedica pariurile cu probleme.

 

4.4. În baza consimțământului dumneavoastră

4.4.1. Marketing și cercetare de piață

Vă vom trimite oferte relevante și noutăți despre produsele și serviciile noastre în mai multe moduri, inclusiv prin e-mail, SMS, telefon, publicitate țintită pe rețele sociale, dar numai dacă ați acceptat anterior să primiți aceste comunicări de marketing. Când vă înregistrați la noi, vă vom întreba dacă doriți să primiți comunicări de marketing și puteți să vă modificați opțiunile de marketing online, telefonic sau în scris, în orice moment.

Putem folosi informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră pentru a vă afișa publicitate relevantă pe site-uri terțe (de exemplu, Facebook, Google, Instagram, Snapchat și Twitter). Dacă nu doriți să vi se afișeze mesaje publicitare țintite de la noi, unele site-uri terțe vă permit să solicitați ca pe viitor să nu mai vedeți mesaje de la anumiți agenți de publicitate pe acestea. Dacă doriți să opriți toate serviciile personalizate din partea noastră, inclusiv mesajele de publicitate țintită pe site-urile terților, puteți refuza oricând primirea de oferte de marketing din partea noastră sau a Afiliaţilor noştri prin: urmarea instrucţiunilor disponibile în comunicările de marketing, (precum selectarea linkului de dezabonare din e-mailurile promoţionale), prin a contacta Serviciul clienți sau scrie pe Responsabilul nostru cu protecția datelor pentru a dezactiva personalizarea.

4.5.Categorii speciale de date

Vom prelucra aceste date doar dacă:

 • ne-ați oferit consimțământul dumneavoastră explicit;
 • acest lucru este necesar pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor în justiție;
 • acest lucru este necesar din motive de interes public major, în baza legislației Uniunii Europene sau a statului membru.

 

5. Modulele cookie și tehnologiile similare

Atunci când vizitați Website-ul, plasăm cookie-uri pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a acestuia.

Cookie-urile sunt mici părți de date care rămân pe computer și înregistrează pe ce pagini intrați în timp ce navigați un web site. În baza opțiunilor dumneavoastră privind plasarea cookie-urilor pe dispozitivul utilizat pentru accesarea Website-ului,= folosim cookie-urile pentru a ne ajuta să personalizăm experiența dvs. și pentru a vă arăta cele mai relevante informații atunci când reveniți pe site-ul nostru.Pentru a vă oferi informații complete și precise referitoare la cookie-urile utilizate de noi, vă rugăm să găsiți în cele ce urmează detalii cu privire la cookie-urile de pe Website și la alegerile pe care le aveți cu privire la activarea sau dezactivarea lor. Totuși, vă rugăm să aveți în vedere că, la fel ca toate site-urile, Website-ul se bazează pe această tehnologie pentru a putea funcționa în condiții optime și a vă putea oferi o experiență potrivit standardului de calitate de care ne dorim să aveți parte.

Ce este un cookie?

Cookie-urile sunt mici părți de date care rămân stocate pe computer, dispozitive mobile sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care acesta accesează un anumit site web și care înregistrează, inclusiv în funcție de opțiunile utilizatorului, activitatea acestuia în timpul navigării pe un site web. Cookie-urile sunt formate din două părți: numele și conținutul (sau valoarea) lor.

De ce folosim cookie-uri?

Cu ajutorul cookie-urilor, putem colecta informații despre preferințele utilizatorilor Website-ului, cu ajutorul căroa vă putem îmbunătăți experiența. Informațiile pe care le colectăm sunt, de exemplu, limba preferată, numele de utilizator și parola (pentru a nu fi necesară reintroducerea datelor de autentificare la fiecare vizită pe Website și doar în situația în care optați pentru această variantă), tipul de dispozitiv folosit (computer, telefon mobil, etc.) pentru a accesa Website-ul ori serviciile pe care le-ați vizualizat (dacă este cazul). Cookie-urile permit simplificarea experienței de navigare pe Website, astfel încât Maxbet are posibilitatea de a oferi informații mai relevante utilizatorilor, în funcție de nevoile lor.

Cookie-urile ajută la funcționarea eficientă a Internetului şi au ca rezultat navigarea prietenoasă, eficientă şi personalizată a fiecărui utilizator. Fără ele, Website-ul nu ar putea să răspundă în mod eficient nevoilor voastre.

Mai mult, cookie-urile ne ajută, în calitate de proprietari ai Website-ului, să luăm măsuri în scopul dezvoltării continue a platformelor online pe care le gestionăm. Cookie-urile pot obține informaţii valoroase asupra modului cum este utilizat Website-ul de către vizitatori, astfel încât Maxbet să vă poată oferi experienţe din ce în ce mai bune în navigare. 

Este necesar acordul meu pentru plasarea de cookie-uri?

Nu este necesar să-ți dai acordul în mod expres la folosirea cookie-urilor pe acest website decât atunci când este vorba despre cookie-uri care (i) nu sunt esențiale pentru funcționarea website-ului și (ii) nu sunt strict necesare pentru a îți furniza acces la serviciul (opțiunea) de pe site cerut(ă).

Cu excepția cookie-urilor strict necesare (a se vedea informațiile de mai jos despre cookie-urile strict necesare), asigurăm tuturor utilizatorilor posibilitatea de a opta în ce măsură își doresc și plasarea altor tipuri de cookie-uri în contextul utilizării Website-ului. Fiecare tip de cookie, cu excepția cookie-urilor strict necesare, necesită un acord distinct din partea utilizatorului, pentru a fi plasat în timpul navigării pe Website.

Sunt datele mele cu caracter personal colectate prin utilizarea cookie-urilor?

Unele cookie-uri colectează informații anonime, care nu spun nimic despre utilizatorul Website-ului. Altele colectează informații care vă pot identifica, de exemplu, adresa IP sau preferințele pentru anumite produse/servicii.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Cookie-urile utilizate în cadrul Website-ului sunt configurate în funcție de scopul specific urmărit prin utilizarea acestora. Pentru ca experiența voastră pe Website să fie una cât mai adaptată nevoilor voastre, Maxbet utilizează, în principal, următoarele tipuri de cookie-uri:

 • Cookie-uri strict necesare 

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru a vă permite autentificarea, navigarea printre funcţiile Website-ului şi utilizarea acestuia. Pentru utilizarea acestor cookie-uri nu este necesară obţinerea consimţământului din partea voastră. Aceste cookie-uri pot fi utilizate inclusiv din motive de securitate, de exemplu, pentru detectarea încălcării politicilor noastre şi pentru funcţii de asistenţă şi securitate.

 • Cookie-uri funcționale

Aceste cookie-uri ne permit, în cadrul Website-ului, să reţinem selecţiile pe care le-aţi făcut (precum limba) şi să vă oferim funcţii îmbunătăţite şi personalizate. De exemplu, aceste cookie-uri sunt utilizate pentru autentificare (reţinerea perioadei în care un utilizator este autentificat) şi susţinerea altor funcţii componente ale Website-ului.

 • Cookie-uri de performanţă

Aceste cookie-uri colectează informaţii despre activitatea dumneavoastră online (de exemplu, durata de vizitare a Serviciilor), inclusiv date comportamentale şi măsurarea relaţionării cu conţinutul. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru analiză, cercetare şi efectuarea de statistici (pe baza informaţiilor agregate).

 • Cookie-uri de marketing şi publicitate

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru furnizarea de conţinut şi publicitate adecvate intereselor voastre, precum şi pentru desfăşurarea campaniilor de marketing prin e-mail. De asemenea, pot fi utilizate şi pentru limitarea numărului de apariţii ale unei reclame, precum şi pentru a ajuta la măsurarea eficienţei campaniei publicitare. Acestea sunt, de obicei, plasate de advertiserii noştri (de exemplu reţele de publicitate) şi le furnizează informaţii interne despre persoanele care văd şi interacţionează cu reclamele lor, le vizitează site-urile web sau le utilizează aplicaţiile.

Pe Website sunt plasate atât cookie-urile noastre, cât și cookie-uri ale unor terți, prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului, fie către un server Maxbet, fie către un server al unei terțe părți.

Cookie-uri de la terți

Anumite secțiuni de conținut de pe site pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (de exemplu un video, o reclamă, o aplicație de chat. etc.). Aceste terțe părți pot, întotdeauna numai cu acordul Maxbet, să plaseze cookie-uri pe Website, prin intermediul altor website-uri operate de acești terți. Furnizorii terți trebuie să respecte de asemenea legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale Maxbet, în ceea ce privește plasarea cookie-urilor pe Website. 

Cookie-urile de la terți sunt folosite în primul rând pentru a vă oferi o experiență mai utilă, pentru a realiza statistici despre numărul de vizitatori și modul în care aceștia folosesc Website-ul. De exemplu, butoanele de like sau share de pe anumite site-uri web operate de terți pot permite rețelelor de socializare să plaseze cookie-uri pe Website. 

Nu controlăm aceste cookie-uri de la terți și nici informațiile pe care le-ar putea colecta, așa încât te rugăm să consulți politica acelor furnizori dacă vrei să afli mai multe. Deoarece este vorba despre site-uri operate de alte persoane, cookie-urile care permit plasarea conținutului lor pe site-ul nostru provin de la operatorii lor, iar nu de la Maxbet. Este posibil ca terții să folosească cookie-uri pentru propriile scopuri. Pentru informații despre aceste cookie-uri de la terți, te rugăm să consulți politicile lor privind cookie-urile.

Cum poți controla cookie-urile?

Cookie-urile pot fi controlate/șterse conform opțiunilor voastre. Puteți șterge toate cookie-urile din device-ul utilizat și/sau puteți seta majoritatea browser-elor să blocheze plasarea acestora. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că dacă veți proceda în acest fel, este posibil să fie necesară setarea manuală a preferințelor la fiecare accesare a Website-ului. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opțiuni să nu funcționeze. În același timp, blocarea cookie-urilor poate să conducă la afișarea incorectă a unor pagini de internet.

Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a configura preferințele de stocare a cookie-urilor. Aceste setări se regăsesc de regulă în ”opțiuni” sau în meniul de ”preferințe” al browser-ului. Pentru a înțelege aceste setări , puteți folosi opțiunea ”ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii.

Cookies în Internet Explorer
(https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies)

Cookies în Firefox
 (https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences)

Cookies în Chrome
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en)

Cookies în Opera
 (https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/)

Cookies în Safari
(https://support.apple.com/ro-ro/guide/safari/sfri35610/mac
 

Cookie-urile furnizate de Maxbet

     

 

 

Denumire

Scop  

Durata de viață

 

 

 

Cookie-uri strict necesare 

 

 

 

AWSALBCORS

Acest modul cookie este gestionat de AWS  și este utilizat pentru echilibrarea fluxului de încărcare.

7 zile

 

 

 

AWSALB

Cookie-urile sunt setate de echilibratorul de încărcare pe AWS

7 zile

 

 

 

mb_session_prod

Permite recuperarea datelor și a permisiunilor clientului.

7 zile

 

 

 
 

 

 

Cookie-uri funcționale 

 

 

 

_xpkey

Targetare și analiză. 

6 luni

 

 

 

_xpid

Targetare și analiză. 

6 luni

 

 

 
       

 

 

Cookie-uri furnizate de terți

     

 

 

Denumire

Furnizor

Scop  

Durata de viață  

 

 

Cookie-uri de performanță

 

 

_ga

Google

Acest cookie este utilizat pentru a distinge utilizatorii unici prin atribuirea unui număr generat aleatoriu ca identificator de client.

2 ani

 

 

_gat_UA-

Google

Acesta este un tip de cookie setat de Google Analytics, în care elementul tipic conține numărul unic de identitate al contului sau site-ului web la care se referă. Este o variantă a cookie _gat, care este utilizat pentru a limita cantitatea de date înregistrate de Google pe site-urile web cu un volum mare de trafic.

Finalul sesiunii de navigării

 

 

_uetvid

Microsoft Bing

Acesta este un cookie de urmărire utilizat de publicitatea Microsoft Bing pentru a ne permite să interacționăm cu un utilizator care a vizitat anterior site-ul nostru web.

13 luni

 

 

_gid

Google

Scopuri statistice: colectează informații, în formă agregată, despre numărul de utilizatori și despre modul în care aceștia vizitează Website-ul, pentru a prelucra statistici.

1 zi

 

 
   

_gclxxxx

Google

Acesta este cookie-ul de urmărire a conversiilor de la Google. Acesta ne permite să numărăm vizitele și sursele de trafic, astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanța Website-ului.

90 de zile

   
   

Cookie-uri funcționale

   

ajs_user_id

Segment

Acest cookie ajută la urmărirea utilizării, incidentelor și la direcționarea marketingului. Poate măsura, de asemenea, performanța și siguranța Website-ului.

1 an

   

ajs_group_id

Segment

Acest cookie ajută la urmărirea utilizării Website-ului și a incidentelor apărute în cadrul acestuia.

1 an

   

ajs_anonymous_id

Segment

Aceste cookie-uri sunt utilizate în general în scop statistic și ajută la identificarea numărului de persoane care vizitează un anumit site, urmărind dacă l-ați mai vizitat înainte.

1 an

   

_cq_duid

obs.cheqzone.com

Aceste cookie-uri monitorizează informațiile tehnice și utilizarea dispozitivelor care se conectează la Website pentru a-l proteja de traficul rău intenționat.

3 luni

   

APISID

Google

Acest cookie are ca scop afișarea de anunțuri Google personalizate pe website-uri, bazate pe căutările și interacțiunile recente.

2 ani

   
   

__Secure-3PSIDCC

Google

Acest cookie are ca scop crearea un profil de utilizator și pentru a afișa anunțuri Google relevante și personalizate pentru utilizator.

1 an

   

__Secure-1PSIDCC

Google

Acest cookie este utilizat pentru a oferi reclame relevante pentru dumneavoastră și pentru interesele dumneavoastră.

1 an

   

__Secure-3PAPISID

Google

Realizează profiluri ale intereselor vizitatorilor website-ului pentru a furniza anunțuri relevante și personalizate prin re-targeting.

2 ani

   

__Secure-1PAPISID

Google

Acest cookie este utilizat pentru a oferi reclame relevante pentru dumneavoastră și pentru interesele dumneavoastră.

2 ani

   

__Secure-1PSID

Google

Cookie necesar pentru a utiliza opțiunile și serviciile website-ului.

2 ani

   

__Secure-3PSID

Google

Realizează profiluri ale intereselor vizitatorilor website-ului pentru a furniza anunțuri relevante și personalizate prin re-targeting.

2 ani

   

__Secure-ENID

Google

Acest cookie este utilizat pentru a securiza datele semnate digital și criptate din ID-ul unic Google și pentru a stoca cea mai recentă oră de conectare pe care Google o folosește pentru a identifica vizitatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare și pentru a proteja datele vizitatorilor de părțile neautorizate. De asemenea, acesta poate fi utilizat în scopuri de targetare pentru a afișa conținut publicitar relevant și personalizat.

1 an

   

SSID

Google

Google colectează informații despre vizitatori pentru videoclipurile redate de YouTube, care sunt redate pe hărți integrate din Google Maps.

13 luni

   

SIDCC

Google

Cookie de securitate pentru a confirma autenticitatea vizitatorilor, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de autentificare și pentru a proteja datele vizitatorilor împotriva accesului neautorizat.

1 an

   

SID

Google

Cookie de personalizare Google Analytics. Utilizat de butonul de partajare Google + 1 și este necesar pentru a lega conținutul de contul dumneavoastră Google 1+.

13 luni

   

HSID

Google

Cookie de securitate pentru a confirma autenticitatea vizitatorilor, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de autentificare și pentru a proteja datele vizitatorilor împotriva accesului neautorizat.

13 luni

   

SAPISID

Google

Cookie de personalizare Google Analytics. Utilizat de butonul de partajare Google + 1 și este necesar pentru a lega conținutul de contul dumneavoastră Google 1+.

13 luni

   

SEARCH_SAMESITE

Google

Utilizat pentru a împiedica browserul să trimită cookie-ul împreună cu cererile cross-site.

3 luni

   

AEC

Google

Cookie-urile asigură că solicitările dintr-o sesiune de navigare sunt făcute de către utilizator și nu de către alte site-uri. Aceste module cookie împiedică site-urile rău intenționate să acționeze în numele unui utilizator fără ca acesta să știe.

7 zile

   

CONSENT

Google

Reține preferințele și reclamele personalizate ale utilizatorului.

1 an

   

Cookie-uri de marketing și publicitate

   

IDE

doubleclick.net

Utilizat de Google DoubleClick pentru a înregistra și raporta acțiunile utilizatorului site-ului după ce a vizualizat sau a făcut click pe unul dintre anunțurile publicitare ale agentului de publicitate, în scopul de a măsura eficacitatea unui anunț și de a prezenta anunțuri orientate către utilizator.

3 luni

   

test_cookie

doubleclick.net

Cookie de test utilizat de Google DoubleClick pentru a verifica dacă cookie-urile pot fi setate.

4 luni

   

DSID

doubleclick.net

Cookie-ul este utilizat pentru a identifica un utilizator conectat pe site-uri non-Google și pentru a reține dacă utilizatorul a fost de acord cu personalizarea anunțurilor.

3 luni

   

cg_uuid

obs.cheqzone.com

Stabilește un ID unic pentru vizitator care permite agenților de publicitate terți să direcționeze vizitatorul cu reclame relevante. Acest serviciu de împerechere este furnizat de hub-uri de publicitate terțe, care facilitează ofertele în timp real pentru agenții de publicitate.

1 an

   

A3, B

yahoo

Cookie de direcționare a anunțurilor pentru Yahoo. Aceste module cookie sunt utilizate în scopuri publicitare și de marketing. Utilizăm aceste module cookie pentru a ști că un vizitator a mai fost pe site-ul nostru, ceea ce ne permite nouă (sau unei terțe părți) să afișăm o reclamă adecvată pe un alt site web.

1 an

   

IDSYNC

Yahoo

Folosit pentru a identifica vizitatorul în toate vizitele și dispozitivele. Acest lucru permite site-ului web să prezinte vizitatorului reclame relevante - Serviciul este furnizat de hub-uri de publicitate terțe, care facilitează licitațiile în timp real pentru agenții de publicitate.

1 an

   

OTZ

Google

Cookie utilizat de Google Analytics care oferă o analiză agregată a vizitatorilor site-ului web.

1 săptămână

   

NID

 

Cookie-ul NID conține un ID unic pe care Google îl folosește pentru a vă reține preferințele și alte informații, cum ar fi limba preferată (de exemplu, engleza), câte rezultate de căutare doriți să vi se afișeze pe pagină (de exemplu, 10 sau 20) și dacă doriți sau nu să activați filtrul SafeSearch al Google.

6 luni

   

1P_JAR

Google

Google utilizează aceste module cookie, pe baza căutărilor și interacțiunilor recente, pentru a personaliza anunțurile de pe site-urile Google.

30 de zile

   

_hjUserAttributesHash

Hotjar

Credențialele utilizatorului trimise prin Hotjar Identify API sunt stocate în memoria cache pe durata sesiunii pentru a ști când un atribut s-a schimbat și trebuie actualizat.

Durata sesiunii

   

_hjIncludedInSessionSample

Hotjar

Îi permite lui Hotjar să știe dacă acel utilizator este inclus în eșantionarea de date definită de limita zilnică de sesiuni a site-ului dvs.

30de minute

   

_hjHasCachedUserAttributes

Hotjar

Acest cookie stochează atributele utilizatorului care sunt trimise prin intermediul API-ului Hotjar Identify, ori de câte ori utilizatorul nu se află în eșantion. Atributele colectate vor fi salvate pe serverele Hotjar numai dacă utilizatorul interacționează cu un instrument de feedback Hotjar, dar cookie-ul va fi utilizat indiferent dacă este prezent un instrument de feedback.

Durata sesiunii

   

_hjSessionUser_

Hotjar

Cookie Hotjar care este setat atunci când un utilizator ajunge pentru prima dată pe o pagină cu scriptul Hotjar. Acesta este utilizat pentru a menține ID-ul de utilizator Hotjar, unic pentru acel site din browser. Acest lucru asigură că comportamentul în vizitele ulterioare pe același site va fi atribuit aceluiași ID de utilizator.

1 an

   

_hjAbsoluteSessionInProgress

Hotjar

Utilizat pentru a detecta prima sesiune de vizualizare a paginii unui utilizator. Acesta este un indicator Adevărat/False setat de cookie.

30 de minute

   

_hjSession_

Hotjar

Un modul cookie care conține datele sesiunii curente. Acest lucru asigură faptul că cererile ulterioare din cadrul ferestrei de sesiune vor fi atribuite aceleiași sesiuni Hotjar.

30 de minute

   

 

 

 

6. Când transmitem informațiile dumneavoastră cu caracter personal?

Nu vă transmitem informațiile dvs. personale unor terțe părți din afara Maxbet în scopuri de marketing.. Alte exemple despre situațiile în care transmitem informațiile dumneavoastră cu caracter personal includ participarea noastră la orice tip de fuziune sau vânzare a afacerii, deoarece informațiile cu caracter personal ale clienților vor fi probabil incluse în vânzare/transfer. Vă vom informa înainte de a efectua un astfel de transfer de date cu caracter personal. Chiar și atunci când sunt transmise, ne asigurăm că informațiile dumneavoastră cu caracter personal vor fi folosite doar în scopurile evidențiate în această Notificare privind confidențialitatea. 

6.1. Către alte companii partenere Maxbet

 • Este posibil să transmitem datele cu caracter personal pe care le colectăm companiilor partenere Maxbet în următoarele scopuri:
 • pentru a vă furniza produse și servicii și pentru a vă notifica cu privire la schimbări sau evoluții importante în caracteristicile și funcționarea acestor produse și servicii;
 • pentru a răspunde la întrebările și reclamațiile dumneavoastră;
 • pentru a administra ofertele, concursurile și promoțiile;
 • pentru a facilita accesul securizat la platformele online;
 • pentru a actualiza, consolida și spori exactitatea înregistrărilor noastre;
 • pentru a întreprinde analiză tranzacțională;
 • pentru testarea sistemelor noi și verificarea modernizărilor aduse sistemelor existente;
 • pentru detectarea, prevenirea și anchetarea infracțiunilor, precum și pentru respectarea cerințelor de reglementare;
 • pentru evaluarea eficacității marketingului și pentru cercetare de piață și instruire;
 • modelarea clienților, analiza statistică și a tendințelor, în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor și serviciilor.

6.2. Către părți terțe

Este posibil să transmitem informații cu caracter personal părților terțe în următoarele situații:

 • pentru furnizarea de produse și servicii și notificarea dvs. despre modificări importante sau evoluții ale caracteristicilor și funcționării acestor produse și servicii;
 • atunci când primim dispoziție să facem acest lucru din partea oricărui organism de reglementare și/sau în baza oricărei prevederi legale cuprinse în legea aplicabilă;
 • putem informa și autoriza instituția financiară la care este deschis contul titularului de cont pentru ca aceasta să divulge orice informații pe care le poate solicita autoritatea de reglementare cu privire la contul titularului de cont;
 • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale;
 • pentru detectarea și controlul fraudei, este posibil să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal către părți terțe, inclusiv, dar fără limitare la așa-numiții furnizori de sisteme de verificare a adreselor, organismele de conducere a sportului, furnizori de servicii de plată și instituții financiare. În plus, ne rezervăm dreptul de a divulga datele cu caracter personal ale titularului de cont părților relevante, în care Maxbet are motive întemeiate să suspecteze nereguli care implică un cont Maxbet (inclusiv spălare de bani);
 • furnizorilor de servicii care să ne permită să furnizăm serviciile noastre, cum ar fi companiile care ne ajută cu servicii de tehnologie, stocarea și combinarea datelor, precum și procesarea plăților sau furnizarea de publicitate online relevantă pentru produsele și serviciile noastre;
 • auditorilor externi, care pot efectua verificări independente în cadrul acreditărilor noastre;
 • unei organizații către care o vindem sau transferăm (sau cu care începem negocierile de vânzare sau transfer) oricare dintre afacerile noastre sau oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre în baza oricărui acord pe care l-am putea avea cu dumneavoastră. Dacă transferul sau vânzarea are loc, organizația care primește datele dumneavoastră cu caracter personal le poate utiliza în același mod ca și noi;
 • oricăror alți succesori în drepturi ai afacerii noastre; sau
 • sub furnizorii de servicii și auditorii de mai sus: cu comunitățile de securitate pentru a asigura securitatea rețelei și a informațiilor.

 

 

7. Transferăm datele dumneavoastră în afara SEE?

În acest moment nu transferăm și nu intenționăm să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau o parte dintre acestea către alte companii, organizații sau persoane din afara Spațiului Economic European sau către organizații internaționale. Dacă va fi totuși necesar, vă vom informa despre această decizie și vom lua toate măsurile necesare pentru ca astfel de transferuri să se realizeze în conformitate cu prevederile legale.

 

8. Cât timp va păstra Maxbet datele mele?

Vom păstra informațiile dvs. numai atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care sunt colectate.

În timpul în care sunteți client, va trebui să păstrăm informațiile dvs. pentru a îndeplini cerințele noastre legale și contractuale. Cu toate acestea, atunci când încetați să utilizați Serviciile Maxbet, vom păstra în continuare informațiile dvs. personale pentru o perioadă de timp. Există mai multe motive pentru care păstrăm informațiile dvs., printre care:

 • Pentru a respecta obligațiile legale prevăzute de legislația UE / locală (de exemplu, reglementările împotriva spălării banilor sau reglementările privind licențierea);
 • Pentru a stabili sau apăra reclamații legale (de exemplu, reclamații din neglijență) care ar putea fi formulate împotriva noastră;
 • Pentru a ne respecta obligațiile și drepturile contractuale în legătură cu informațiile implicate;
 • Interesele noastre legitime pentru care am efectuat analize de proporționalitate;
 • Pentru a respecta ghidurile practice emise de autoritățile competente pentru protecția datelor.

9. Drepturile și alegerile dumneavoastră asupra informațiilor dumneavoastră cu caracter personal

Apreciem faptul că în baza legii și sub rezerva anumitor condiții, aveți anumite drepturi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, trebuie să îl contactați pe Responsabilul nostru pentru protecția datelor, folosind detaliile prevăzute mai sus în Secțiunea 2. Aceste drepturi includ, printre altele, dreptul de a accesa, modifica și șterge informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, dreptul de a retrage consimțământul și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, aveți dreptul de a vă plânge autorității competente de protecție a datelor dacă sunteți preocupat(ă) de modul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră. În plus, aveți anumite drepturi legate de procesul decizional automat și de „creare de profiluri”. Informații și sfaturi suplimentare privind drepturile dumneavoastră pot fi obținute de la autoritatea de protecție a datelor competentă, Oficiul Comisarului pentru Protecția Datelor și Informațiilor („IDPC”) în Malta sau de la autoritatea de reglementare în domeniul protecției datelor din țara dumneavoastră.

Informațiile personale pe care le solicităm pentru înregistrare sunt obligatorii (dacă nu sunt indicate în formulare ca opționale) și avem nevoie de acestea pentru a vă putea prelucra înregistrarea, pentru a vă contacta și pentru a respecta legile financiare și a jocurilor de noroc. Din păcate, prin urmare, dacă nu doriți să furnizați astfel de informații personale, nu veți putea utiliza serviciile noastre.

9.1. Dreptul de acces și de rectificare a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, cunoscută sub numele de cerere de acces a persoanei vizate. De asemenea, aveți dreptul să solicitați ca informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră, care ar putea fi incorecte sau care s-au modificat de când ni le-ați comunicat prima dată, să fie actualizate sau eliminate. Aceste solicitări sunt gratuite și pot fi trimise prin e-mail Responsabilul nostru cu protecția datelor sau contactând Serviciul Clienți (a se vedea Secțiunea 2).

9.2. Dreptul de a șterge datele dumneavoastră

În anumite situații, ne puteți solicita să ștergem informații cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră („dreptul de a fi uitat”). Acesta include situațiile în care:

 • informațiile nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost colectate (așa cum se explică în notificarea noastră privind confidențialitatea);
 • dacă v-ați dat acordul în prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dumneavoastră, dar ați decis să îl retrageți și nu putem justifica un alt temei juridic pentru utilizarea acestora în baza legislației privind protecția datelor;
 • vă prelucrăm informațiile pe baza intereselor noastre legitime și nu putem demonstra temeiuri legitime imperative pentru a continua prelucrarea informațiilor;
 • nu avem un temei legitim în baza legislației privind protecția datelor pentru a vă prelucra informațiile;
 • datele trebuie șterse pentru a respecta o cerință legală;
 • Acest drept se supune perioadelor obligatorii de păstrare în baza legilor UE/locale.

9.3. Dreptul de a restricționa prelucrarea

Aveți dreptul de a ne solicita să restricționăm („blocăm” sau „suprimăm”) prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. Atunci când prelucrarea este restricționată, putem în continuare să stocăm informațiile dumneavoastră, dar nu le vom mai folosi. Păstrăm liste ale persoanelor care au solicitat ca utilizarea ulterioară a informațiilor acestora să fie „blocată” pentru a se asigura că restricția este respectată pe viitor. Dreptul este disponibil pentru dumneavoastră atunci când:

 • contestați exactitatea informațiilor cu caracter personal (cât timp verificăm toate aspectele);
 • prelucrarea este ilegală, iar dumneavoastră vă opuneți ștergerii informațiilor și solicitați ca noi să restricționăm prelucrarea în schimb;
 • noi nu mai avem nevoie de date, dar dumneavoastră le solicitați pentru a stabili, exercita sau apăra un drept în justiție; și
 • vă prelucrăm informațiile pentru scopurile noastre legitime de afaceri, dar dumneavoastră vă exercitați dreptul la opoziție, pentru perioada de timp  în care ce verificăm temeiurile pentru continuarea prelucrării.

9.4. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați, într-un format „uzual, citibil automat”. Acest lucru vă permite să obțineți și să reutilizați informațiile dumneavoastră în scopuri proprii pentru diferite servicii. De exemplu, dacă decideți să treceți la un furnizor diferit, acest lucru vă permite să vă mutați, copiați sau transferați cu ușurință informațiile dumneavoastră între sistemele noastre IT și cele ale acestora, în mod sigur și securizat, fără a afecta ușurința de utilizare a acestora. Totuși acesta nu este un drept general și apare doar atunci când prelucrarea informațiilor dumneavoastră este:

 • bazată pe consimțământul dumneavoastră sau dacă este necesară pentru realizarea unui contract;
 • atunci când informațiile sunt prelucrate exclusiv prin mijloace automatizate.

9.5. Dreptul de opoziție

În funcție de situația dumneavoastră particulară, vă puteți opune prelucrării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal, care este:

 • bazată pe interesele noastre legitime de afaceri (inclusiv crearea de profiluri); sau
 • realizată pentru cercetare și scopuri statistice.

De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți utilizării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), cum ar fi atunci când primiți e-mail-uri de la noi care vă informează despre alte servicii ale Maxbet care credem că v-ar interesa.

9.6. Dreptul de a retrage consimțământul

Atunci când ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră ca temei pentru prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal - cum ar fi vânzările și comunicările de marketing (a se vedea secțiunea 4.4.) - aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment.Ne vom strădui întotdeauna să facilităm retragerea consimțământului dumneavoastră prin alegerea opțiunii de „dezabonare” în fiecare comunicare pe care o primiți de la noi. Dacă sunteți de părere că nu este așa, trebuie doar să luați legătura cu Responsabilul nostru pentru protecția datelor în modul descris mai sus în Secțiunea 3 și vom încerca să soluționăm situația cât mai repede cu putință.

9.7. Drepturi legate de luarea automată a deciziilor, inclusiv crearea de profiluri

Uneori folosim sisteme pentru a lua decizii automate pe baza informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că deciziile noastre sunt rapide, juste, eficiente și corecte, pe baza a ceea ce știm. Aceste decizii automate pot afecta produsele, serviciile sau funcțiile pe care vi le putem oferi acum sau în viitor sau posibilitatea de a utiliza serviciile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu rezultatul acestei decizii automate, vă rugăm să ne contactați, utilizând datele de la secțiunea legală, iar noi vom evalua decizia.

9.8. Putem utiliza procesul decizional automat în următoarele situații:

 • adaptarea produselor și serviciilor - vă putem include în grupuri cu clienți asemănători (segmente) pentru a studia și descoperi preferințele și nevoile dumneavoastră și pentru a vă oferi o experiență mai adaptată pentru dumneavoastră;
 • detectarea fraudei - folosim informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă ajuta să decideți și să detectați dacă este posibil să vă fie folosit contul pentru fraudă sau spălare de bani. În cazul în care credem că există un risc de fraudă, putem bloca sau suspenda contul;
 • deschiderea unui cont - când deschideți un cont la noi, verificăm dacă produsul sau serviciul este relevant pentru dumneavoastră, pe baza a ceea ce știm. Verificăm, de asemenea, dacă îndepliniți condițiile necesare pentru deschiderea contului. Aceasta poate include verificarea vârstei, rezidenței, naționalității sau situației financiare;
 • evaluarea riscurilor legate de pariul dumneavoastră.Legea privind protecția datelor urmărește să protejeze persoanele împotriva daunelor care pot decurge din procesul decizional - inclusiv crearea de profiluri - care are loc fără intervenția omului.Aveți dreptul de a nu fi supus(ă) unei decizii - inclusiv crearea de profiluri - atunci când este bazată pe prelucrarea automată a informațiilor dumneavoastră cu caracter personal și are un efect legal sau un efect semnificativ similar asupra dumneavoastră.

 

Vă rugăm să rețineți că dreptul nu se aplică atunci când prelucrarea este:

 • necesară pentru încheierea sau realizarea unui contract încheiat cu dumneavoastră; sau
 • când aceasta este autorizată prin lege; sau
 • când este bazată pe consimțământul dumneavoastră explicit.

Orice cereri relevante pentru această secțiune trebuie să fie adresate în scris Responsabilul nostru cu protecția datelor.

Vom răspunde la oricare dintre cererile dumneavoastră relevante pentru prezenta secțiune în termen de o (1) lună de la primirea acestora. Pe baza unei notificări, această perioadă poate fi prelungită cu încă două (2) luni dacă este necesar, ținând seama de complexitatea cererii și de numărul oricăror alte cereri în așteptare. În cazul respingerii cererii dumneavoastră, vom furniza motivația relevantă.

Dacă cererea dumneavoastră nu îndeplinește cerințele legislației privind protecția datelor, ne rezervăm dreptul fie să: (a) impunem o taxă rezonabilă, ținând seama de costurile administrative ale furnizării informațiilor sau comunicării ori executării acțiunii solicitate; sau (b) respingem cererea dumneavoastră.

 

10. Securitatea datelor dumneavoastră

Ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal pe care ni le încredințați. Facem toate demersurile rezonabile pentru a ne asigura că toate informațiile colectate prin Site-ul nostru sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Notificare și cu standardele stricte de protecție a datelor. În consecință, am adoptat proceduri și tehnologii robuste pentru a vă proteja datele de accesul neautorizat și de utilizarea necorespunzătoare. 

După ce vă conectați, toate informațiile trimise către și de pe Site-ul Maxbet sunt criptate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Detaliile cardului dumneavoastră de credit sunt criptate și trimise o singură dată pe Internet către Maxbet. Acestea sunt stocate apoi în formă criptată în sistemele noastre securizate Maxbet. Ne angajăm să protejăm informațiile confidențiale ale clienților săi și, ca parte a acestui lucru, Maxbetsuntem certificați în ceea ce privește Standardul de securitate a datelor privind sectoarele cardurilor de plăți.

Folosim numeroase metode pentru a ne asigura că toate informațiile legate de clienți rămân confidențiale. Informațiile sunt transmise folosind metode de criptare avansate și, odată ce sunt stocate în serverele noastre, acestea sunt protejate de cea mai nouă tehnologie firewall, ce protejează datele de a fi utilizate în mod abuziv sau/și pierdute.

Avem un departament dedicat de combatere a fraudei și sisteme avansate pentru a detecta și a împiedica o activitate suspectă, pentru a se asigura că site-ul Maxbet rămâne un câmp de joc sigur. Orice cont implicat în activități suspecte va fi suspendat și investigat în cea mai deplină măsură. Dacă, în calitate de utilizator, aveți îndoieli cu privire la activitatea din contul dumneavoastră, cum ar fi tranzacții nerecunoscute din istoricul tranzacțiilor sau schimbări surprinzătoare ale soldului, vă rugăm să ne contactați imediat.

 

11. Reclamații

Dacă doriți să faceți o reclamație cu privire la modul în care am gestionat datele dumneavoastră cu caracter personal, ne puteți contacta pentru a investiga problema, scriindu-ne pe e-mail la Responsabilul nostru cu protecția datelor.

Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de răspunsul nostru sau credeți că vă prelucrăm datele cu caracter personal într-un mod neconform cu legea, vă puteți plânge la autoritatea competentă pentru protecția datelor, în cazul nostru, Biroul Comisarului pentru Protecția Informațiilor și Datelor (IDPC), sau ANSPDCP

 

12. Modificări ale Notificării privind confidențialitatea Maxbet

Această notificare privind confidențialitatea poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările în modul în care lucrăm sau modul în care activitatea noastră este reglementată - deci puteți să o verificați de fiecare dată când ne trimiteți informații cu caracter personal. Data celor mai recente revizuiri va apărea pe această pagină. Dacă nu sunteți de acord cu aceste modificări, vă rugăm să nu continuați să trimiteți informații cu caracter personal către Maxbet sau să utilizați în vreun fel Serviciile noastre. În caz contrar, dacă veți continua să faceți acest lucru, vom considera că ați acceptat modificările aduse Notificării privind confidențialitatea. De asemenea, vă puteți șterge contul Maxbet în orice moment. În cazul în care se aduc modificări semnificative Notificării privind confidențialitatea, care afectează, de exemplu, modul în care dorim să folosim informațiile dumneavoastră cu caracter personal, vom furniza o notificare mai vizibilă (inclusiv, pentru anumite servicii, informarea prin e-mail asupra modificărilor aduse Notificării privind confidențialitatea), iar dumneavoastră va trebui să acceptați în mod expres această modificare pentru a continua să utilizați Serviciile.

 

13. Obligațiile dumneavoastră

Utilizând Website-l nostru și furnizându-ne datele dumneavoastră cu caracter personal, confirmați că trebuie să furnizați date actuale, exacte și complete așa cum solicită Maxbet. În plus, trebuie să ne informați în legătură cu orice modificări care pot apărea în legătură cu datele dumneavoastră pentru a ne asigura că sunt actuale și exacte.

Dacă se constată că vă aflați în încălcarea obligațiilor dumneavoastră  sau noi avem suspiciunea rezonabilă în informațiile pe care le furnizați sunt false sau incomplete sau în orice alt mod contrare legislației privind protecția datelor sau a acestei informări, ne rezervăm dreptul de a respinge cererea dumneavoastră de înregistrare sau de suspendare ori încetare a contului dumneavoastră cu efect imediat, fără preaviz. În acest caz, nu aveți dreptul la nicio compensație din cauza respingerii cererii dumneavoastră sau suspendării ori închiderea contului dumneavoastră.

 

Aceasta este versiunea 1.3 a notificarii de confidentialitate a Maxbet, actualizata ultima oara la data de 16/03/2023.