Cod Bonus : 50PARIURI

50 RON GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE - PARIURI

Verifică-ți contul Maxbet.ro şi vei primi 50 RON Bonus.


Tot ce trebuie să faci este:

1. Să trimiți o copie a unui act propriu de identitate la adresa de email : suport@maxbet.ro

                    SAU

 

 

3. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, intră aici și introdu codul 50PARIURI.

Bonusul se acordă doar o singură dată pentru Casino sau Pariuri Sportive.


 
Termeni și Condiții

1.După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, intră aici și introdu codul 50PARIURI.

2.Oferta se aplică doar noilor clienți Maxbet.ro care nu sunt verificați, cu vârsta de minim 18 ani.

3.Bonusul gratuit se poate utiliza doar în secțiunea de Sport (Pariuri Sportive, Pariuri Live, Jocuri Virtuale) și nu în secțiunea „Cazino".

4.Bonusul este valabil 7 zile din momentul revendicării, după această perioadă de timp el urmând să expire.

5.Pentru ca pariurile să fie eligibile pentru rulaj ele trebuiesc plasate pe cote de minim 2.00 și maxim 20.00. În cazul pariurilor multiple, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 2.00.

6.Bonusul obținut va trebui rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte (cu evenimente distincte) înainte de a putea efectua o retragere.

7.Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat, dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj ( 7 zile de la activare).

8.Este necesară efectuarea unui depozit de minim 100 RON sau €25 pentru a putea retrage câștigurile generate din Bonusul de verificare.

9.Dacă utilizatorul face o cerere de retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului, valoarea bonusului și câștigurile aferente bonusului se anulează.

10.În cazul în care cerințele de pariere (rulaj) nu sunt îndeplinite în termen de 7 zile, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.

11.Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus toate fondurile generate de bonusul de verificare vor fi anulate.

12.Pariurile cu o miză mai mare de 10 RON sau €2 nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.

13.Pariurile plasate pe Sporturi/Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.

14.Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash), la finalizarea rulajului este de 250 RON sau €50. Orice sumă care depășește 250 RON sau €50 va fi pierdută.

15.În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 7 de zile de la revendicare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.

16.Doar primul pariu pe un eveniment distinct, idiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor conta pentru rulaj.

17.Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.

18.Pariurile închise prin opțiunea Cash Out sau pariurile care au fost stabilite la cota 1.00 nu vor fi luate în considerare pentru rulaj.

19.În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile gratuite sau orice pariuri finanțate din bonusuri.

20.MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus, cât și de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement, MaxBet poate limita, la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.

21.Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuință/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, fără a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promovarea, astfel de participant va fi exclus din Promoție iar Balanța acestuia va fi anulată.

22.Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție, printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și sunteți de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.

23. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apăsați aici