Cod Bonus : BONUS300 ; BONUS700 ; BONUS1000 Valabilitate : BONUS DISPONIBIL

2.000 RON BONUS PENTRU CLIENȚII NOI

La MaxBet beneficiezi de un pachet de Bun Venit la primele tale 3 depuneri!


100% până la 300 RON bonus, la prima depunere - COD: BONUS300

 

100% până la 700 RON bonus, la a doua depunere - COD: BONUS700

 

100% până la 1.000 RON bonus, la a treia depunere - COD: BONUS1000

 

Cum funcționează?
Depune minim 50 RON (€10) pentru a activa bonusurile de 100% pentru următoarele tale 3 depuneri. Rulează depunerea + bonusul de 7x pe cote de minim 2.00 pentru pariurile single și cote de minim 1.5 pentru pariurile multiple.


Întrebări frecvente:

Î: Pot activa mai mult de un bonus de bun venit?
R: Poţi beneficia doar de un singur bonus în orice moment, activarea altui bonus duce la anularea bonusului și a câștigurilor dobândite.

Î: Dacă bonusul îmi expiră la ora 20:00 iar pariul se omologhează la 21:00 va conta la rulaj ?
R: NU! Doar pariurile stabilite se vor lua în considerare pentru rulaj, eșecul de a nu îndeplini rulajul până la expirarea bonusului va atrage după sine anularea bonusului și a tuturor pariurilor plasat. Sugerăm  te ferești de pariuri de tip antepost dacă omologarea pariurilor nu se va face în tip util pentru tine.

Î: Dacă pariul va fi omologat cu cotă 1.00 va conta la rulaj?
R: Nu! Pariurile care au fost returnate total sau parțial, fie  au fost stabilite din orice motiv la cotă 1.00, fie  a fost stabilit printr-un handicap asiatic, nu vor conta la rulaj.


Î: Doresc să activez direct bonusul de 1.000 RON, trebuie neapărat  parcurg primele 2 bonusuri ca  îl pot activa pe cel mare?
R: DA! Bonusurile sunt progresive și se pot activa doar după ce bonusul precedent a fost activat și terminat. Activarea și anularea imediată a bonusului fară a rula nu va activa următorul bonus.
Termeni și Condiții

1. Oferta se aplică doar noilor clienți MaxBet.ro de minim 18 ani care s-au inregistrat după data de 01/07/2018, jucătorii care au beneficiat de ofertele anterioare de bun venit nu sunt eligibili pentru această promoție.

 

2. Toți clienții eligibili vor primi un bonus de 100% pentru următoarele lor 3 depuneri în cuantumul total de 2000 RON (€400) după cum urmează: a) 100% Bonus la prima depunere de pana la 300 RON (€60): activarea bonusului se face după o depunere minimă de 50 RON (€10) și introducerea codului “BONUS300”b) 100% Bonus la a 2-a depunere de 700 RON (€140): activarea bonusului se face numai după finalizarea primului bonus la depunere, o depunere minimă de 50 RON (€10) și introducerea codului “BONUS700” c) 100% Bonus la a 3-a depunere de 1000 RON (€200): activarea bonusului se face numai după finalizarea bonusului pentru a doua depunere, o depunere minimă de 50 RON (€10) și introducerea codului “BONUS1000


3. După depunere, trebuie să introduci codul promoțional al fiecărei promoții. În cazul în care nu este introdus codul promoțional pariurile plasate anterior nu vor contribui la rulaj.

 

4. Doar după ce ai îndeplinit cerinţele de pariere corespunzătoare primului bonus, poţi activa următorul bonus care face parte din pachetul de bun venit. Te sfătuim să completezi cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus în parte înainte de a efectua o nouă depunere.


5. Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus, toate fondurile generate de acest bonus vor fi anulate.


6. Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 7 ori pe pariuri distincte (cu evenimente distincte), cu cote de minim 2.00, înainte de a putea efectua o retragere. Cota 2.00 este valabilă doar pentru pariurile de tip Single. Pentru pariurile de tip Acumulator, fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă cotă minim 1.50. De exemplu, pentru o depunere de 200 RON vei primi 200 RON BONUS (suma totală 400 RON) pe care trebuie să o pariezi în total de 7 ori, adică 2800 RON la pariuri sportive pentru ca Bonusul să poată fi retras.


7. Pariurile cu o miză mai mare de 200 RON sau €40 nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.

 

8. Pariurile plasate pe Casino /Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.


9. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash) la finalizarea rulajului este de 3000 RON sau €600. Orice sumă care depășește 3000 RON sau €600 va fi pierdută.

 

10. În cazul în care rulajul bonusului a fost finalizat, atât miza, cât și eventualele câștiguri generate de pariurile plasate anterior indeplinirii rulajului, nu vor fi creditate în cont.


11. În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 30 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.


12. În cazul în care rulajul nu a fost îndeplinit în totalitate, retragerea câștigurilor nu va fi posibilă. În cazul unei retrageri a depunerii inițiale (din balanța de bani reali), atât câștigurile cât și întreaga balanță bonus vor fi anulate.


13. Doar primul pariu pe un eveniment distinct, indiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor conta pentru rulaj.


14. În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. 


15. Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat, dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj (30 de zile de la activare).


16. Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.

 

17. Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.


18. În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.


19. În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile gratuite sau orice pariuri finanțate din bonusuri.


20. MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus cât și de a anula bonusul în orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita, pariurile repetitive pe egal, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.


21. MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement, MaxBet poate limita la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.


22. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuința/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promovarea, astfel de participant va fi exclus din Promoție, iar Balanța acestuia va fi anulată.


23. Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica,anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și sunteți de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.

 

24. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apăsați aici