Cod Bonus : WEEKEND100, ROTIRI100 Valabilitate : Sâmbătă și Duminică

Sâmbătă și Duminică - BONUS LA ALEGERE

Sâmbătă și Duminică îți poți alege singur bonusul pentru Jocurile de Weekend!

Iată ce trebuie să faci:

1. Te conectezi la contul tău MaxBet.

2. Depui minim 100 RON.

3. Alegi bonusul de 100% până la 1000 RON sau 100 de Rotiri Extra.

 

ATENȚIE! Dacă alegi 100% bonus, depune folosind codul WEEKEND100. Dacă alegi 100 de Rotiri Extra, depune folosind codul ROTIRI100.

Termeni și Condiții

1. Pentru a beneficia de una dintre cele două promoții, clienții trebuie să depună minim 100 RON și să introducă Codul Bonus "WEEKEND100" sau "ROTIRI100" în funcție de oferta dorită.

 

2. Clienții pot accesa doar unul dintre cele două bonusuri, o singură dată Sâmbăta și o singură dată Duminica. 

 

3. În cazul în care jucătorii au activat Sâmbătă oferta care constă în rotiri gratuite, vor putea accesa Duminică doar același bonus la depunere. 

 

4. Această promoție nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere.

 

5. Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.

 

6. Rotirile gratuite pot fi utilizate doar la următoarele jocuri, în termen de maxim 3 zile: Elements Touch: The Awakening, Dead or Alive Touch, Twin Spin, Jumanji, Blood Suckers II. 

 

7. Câștigurile rezultate din rotirile gratuite au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrase. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, bonusul și câștigurile din bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.

 

8. La rulaj vor contribui doar pariurile plasate la jocurile oferite de providerii: Net Entertainment, Greentube, Microgaming, ISoftBet și NYXGaming.

 

9. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON sau 5 EUR. Orice sumă pariată, mai mare de aceste sume, nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

 

10. Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 1000 RON sau 200 EURO.

 

11. Bonusul procentual are o cerință de rulaj de 30 de ori, bonus plus depunere; bonusul este disponibil  doar la următoarele jocuri: Game of Thrones, Lucky Lady's Charm, Sizzling Hot, Starburst, Gonzo’s Quest, Xtra Hot, Queen of Hearts, Book of Ra Deluxe, 20 Super Hot, Flaming Hot, Zodiac Wheel, 5 Dazzling Hot și cele de la providerul ISoftBet

 

12. Acest bonus este disponibil pentru rulaj timp de 7 zile. Orice sumă bonus și câștiguri generate, disponibile la momentul expirării bonusului, vor fi retrase din cont.

 

13. Jucătorii nu pot primi mai mult de 1000 RON sau 200 EURO bonus procentual zilnic. 

 

14. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 RON sau 20 EUR. Orice sumă pariată, mai mare de aceste sume, nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

 

15. Suma maximă ce poate fi revendicată din acest bonus este de 5000 RON sau 1000 EURO. Orice câștiguri ce vor depăși suma de 5000 RON sau 1000 EURO vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.

 

16. Se aplică Termenii și Condițiile Generale ale bonusurilor. Pentru Termenii și Condițiile Generale apasă aici.

Depunerile trebuie făcute sâmbătă și duminică, folosind codul Bonus : WEEKEND50