Valabilitate : BONUS DISPONIBIL

Zilnic - CÂȘTIGI MAI MULT

Plasează un pariu multiplu de 10 RON sau mai mult, la o cotă de minim 20.00.

 

Dacă pariul tău este câștigător, vei primi un bonus cash între 50% și 100% din profit.

Cotă cuprinsă între 20.00 – 34.99; bonusul cash va reprezenta 50% din profit;

Cotă cuprinsă între 35.00 – 49.99; bonusul cash va reprezenta 75% din profit;

Cotă mai mare sau egală cu 50.00; bonusul cash va reprezenta 100% din profit.


Exemplu: La un pariu de 10 RON, pe o cotă de 25.00, câștigul va fi de 250 RON. Prin urmare, profitul (câștig - miză) va fi de 240 RON. Astfel, bonusul va fi de 50% din profit, respectiv 120 RON.

 

Termeni și Condiții

1. Pentru a fi eligibili jucătorii trebuie să plasese un pariu de tip multiplu, cu o miză de minim 10 RON / 2 EURO, care să fie câștigător. 

 

2. Pariurile plasate din fonduri bonus NU sunt eligibile pentru această promoție. 

 

3. Bonusul cash este acordat în funcție de cota pariului astfel: 

Cotă cuprinsă între 20.00 – 34.99; bonusul cash va reprezenta 50% din profit;

Cotă cuprinsă între 35.00 – 49.99; bonusul cash va reprezenta 75% din profit;

Cotă mai mare sau egală cu 50.00; bonusul cash va reprezenta 100% din profit.

 

4. Suma bonus maximă (sub formă de bani cash) care poate fi primită este de 5000 RON / 1000 EURO. 

 

5. Clienții au la dispoziție 3 zile, din momentul în care pariul a fost omologat, pentru a solicita bonusul.

 

6. Pentru acordarea bonusului jucătorii trebuie să contacteze Departamentul Serviciu Clienți prin intermediul Live Chat și să furnizeze Bet ID-ul. 

 

7. Suma bonus cash nu are cerințe de rulaj sau alte restricții. 

 

8. Promoția nu este disponibilă pentru jucătorii care un alt bonus activ în momentul plasării pariului. 

 

9. În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile finanțate din bonusuri.

 

10. MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus, cât și de a anula bonusul în orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita la, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.

 

11. În cazul în care există suspiciuni că o serie de pariuri a fost plasată de sau pentru aceeași persoană sau pentru același sindicat de persoane fizice, Maxbet.ro își rezervă dreptul de a anula pariurile, de a anula bonusul și de a reține plata remunerației.

 

12. MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agrement. MaxBet poate limita, la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.

 

13. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuință/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promoția, astfel de participant va fi exclus din Promoție, iar Balanța acestuia va fi anulată.

 

14. Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea la Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și ești de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.

 

15. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apasă aici