Cod Bonus : 777 Valabilitate : BONUS DISPONIBIL

777 RON BONUS PENTRU CLIENȚII NOI

La MaxBet.ro beneficiezi de un Super Bonus de Bun Venit, pentru prima depunere pe care o efectuezi.

Depui minim 50 RON, introduci codul bonus 777 și profiți de 100% bonus până la 777 RON!Întrebări frecvente:

Î: Pot activa mai mult de un bonus de bun venit?
R: Poţi beneficia doar de un singur bonus în orice moment, activarea altui bonus duce la anularea bonusului și a câștigurilor dobândite.

Î: Dacă bonusul îmi expiră la ora 20:00 iar pariul se omologhează la 21:00 va conta la rulaj ?
R: NU! Doar pariurile stabilite se vor lua în considerare pentru rulaj, eșecul de a nu îndeplini rulajul până la expirarea bonusului va atrage după sine anularea bonusului și a tuturor pariurilor plasate. Sugerăm  te ferești de pariuri de tip antepost dacă omologarea pariurilor nu se va face în timp util pentru tine.

Î: Dacă pariul va fi omologat cu cotă 1.00 va conta la rulaj?
R: Nu! Pariurile care au fost returnate total sau parțial, fie  au fost stabilite din orice motiv la cotă 1.00, fie  au fost stabilite printr-un handicap asiatic, nu vor conta la rulaj.


Termeni și Condiții

1. Pentru a beneficia de un bonus de 100%, clienții trebuie să depună o sumă minimă de 50 RON / 10 EURO și să introducă Codul Promoțional "777" la depunere; suma maximă pe care clienții o pot primi bonus este de până la 777 RON / 165 EURO. 

2. Oferta se aplică doar noilor clienți MaxBet.ro, cu vârsta de peste 18 ani, care s-au înregistrat după data de 01.07.2018. Jucătorii care au beneficiat de ofertele anterioare de bun venit nu sunt eligibili pentru această promoție.

3. Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus, atât bonusul cât și fondurile generate de acesta vor fi anulate. 

4. Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 7 ori pe pariuri distincte (cu evenimente distincte). Cota 2.00 este valabilă  pentru pariurile de tip Single, iar pentru pariurile de tip acumulator cota minimă este 1.5 pentru fiecare selecție. De exemplu, pentru o depunere de 200 RON vei primi 200 RON BONUS (suma totală 400 RON) pe care trebuie să o pariezi în total de 7 ori, adică 2800 RON la pariuri sportive pentru ca Bonusul să poată fi retras.

5. Pariurile cu o miză mai mare de 200 RON / 40 EURO nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.

6. Pariurile plasate pe Cazino / Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.

7. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash), la finalizarea rulajului, este de 3000 RON / 600 EURO. Orice sumă care depășește 3000 RON / 600  EURO va fi anulată.

8. În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 30 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.

9. Doar primul pariu pe un eveniment distinct, indiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor conta pentru rulaj.

10. Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat, dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj (30 de zile de la activare).

11. Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci, cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.

12. Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.

13. În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.

14. În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile finanțate din bonusuri.

15. MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus, cât și de a anula bonusul în orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita la, pariurile repetitive pe egal, pariurile cu marjă mică de câștig, egual betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.

16. În cazul în care există suspiciuni că o serie de pariuri a fost plasată de sau pentru aceeași persoană sau pentru același sindicat de persoane fizice, Maxbet.ro își rezervă dreptul de a anula pariurile, de a anula bonusul și de a reține plata remunerației.

17. MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement. MaxBet poate limita la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.

18.Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuința/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promoția, astfel de participant va fi exclus din Promoție, iar Balanța acestuia va fi anulată.

19.Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica,anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și ești de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.

20. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apasă aici.