Intră zilnic și vezi ce bonus te așteaptă!

INTRĂ PE

22

APRILIE

INTRĂ PE

23

APRILIE

INTRĂ PE

24

APRILIE

INTRĂ PE

25

APRILIE

INTRĂ PE

26

APRILIE

INTRĂ PE

27

APRILIE

INTRĂ PE

28

APRILIE

MARATONUL CADOURILOR - EDIȚIE DE PAȘTE

Depui în fiecare zi și bonusul tău crește de la o zi la alta. La final primești un CADOU SURPRIZĂ!

 

Depune pe 22 Aprilie minim 100 RON, folosind codul promoțional corespunzător, să primești un super bonus. Revino cu o depunere de minim 100 RON și următoarea zi, folosește codul promoțional aferent zilei respective, iar bonusul tău va crește. Ține-o tot așa până pe 27 Aprilie și în ziua de Paște vei fi răspălătit cu cel mai mare bonus plus un cadou surpriză GARANTAT.

 

Atenție! Bonusurile pot fi accesate doar progresiv! Astfel, dacă începi maratonul mai târziu de 22.04.2019, va trebui să revendici mai întâi bonusurile anterioare, în ordine crescătoare, pentru a putea primi bonusul din ziua respectivă.

 

Pregătit de distracție? SĂ ÎNCEAPĂ MARATONUL!

Termeni și Condiții
 1. Pentru a beneficia de acestă ofertă jucătorii trebuie să depună minim 100 RON folosind Codul Promoțional corespunzător bonusului accesat, conform graficului de mai sus.
 2. Promoția este valabilă în perioada 22.04.2019 - 28.04.2019 (GMT); jucătorii care au accesat  toate bonusurile până pe 27.04.2019 inclusiv vor beneficia de un cadou în ziua de Paște. 
 3. Bonusurile pot fi accesesate doar progresiv, astfel dacă în perioada menționată mai sus jucătorii realizează prima depunere, de exemplu, pe data de 23.04, aceștia trebuie mai întâi să acceseze primul bonus prin introducerea codului promoțional aferent bonusului zilei de 22.04.
 4. Fiecare bonus poate fi accesat de maxim de 3 ori; rotirile gratuite sunt valabile 3 zile din momentul activării lor.
 5. Jocurile participante la această promoție sunt cele de la NetEntertainment și numai la acestea vei putea folosi rotirile gratuite.
 6. Câștigurile rezultate din rotiri gratuite au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrasă. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, orice sumă bonus și câștiguri bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.
 7. Pentru rulaj vor conta doar pariurile mai mici de 25 RON (5 Euro).
 8. În cazul în care retrageți înainte de a îndeplini cerința de rulaj, bonusul și câștigurile vă vor fi anulate.
 9. Această ofertă nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere din MaxBet Cazino.
 10. Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.
 11. Suma maximă care poate fi câștigată din aceste Rotiri Gratuite, după terminarea rulajului (40x) este 500 RON sau 100 Euro. 
 12. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apăsați aici