Joc Responsabil

MAXBET RESPONSABILITATE ÎN JOCURI DE NOROC

Informații privind menținerea controlului

Maxbet.ro doreşte clienţilor săi să se angajeze într-un stil de joc responsabil. Vă recomandăm cu insistenţă să nu jucaţi jocuri de noroc dacă nu cunoaşteţi consecinţele. A fi responsabil înseamnă să ştii dacă să joci jocuri de noroc, când să joci, cât timp să joci sau cât de mulţi bani eşti dispus să rişti în faţa PC/mobil/tabletă.

 

RECOMANDĂRI PRIVIND RESPONSABILITATEA ÎN JOCURI DE NOROC

Urmarea acestor reguli simple vă va ajuta să menţineţi un nivel de siguranţă în activitatea jocurilor de noroc:

 • Decideţi suma maximă pe care o puteţi paria înainte de a începe jocul şi nu o depăşiţi.
 • Nu depăşiţi limita de timp propusă pentru sesiunile de jocuri.
 • În timp ce jucaţi, asiguraţi-vă că luaţi pauze regulate.
 • Jucați doar cu banii pe care vi-i puteți permite și în niciun caz nu împrumutaţi bani pentru a juca.
 • Nu jucaţi dacă vă simțiți deprimați, în condiții de stres sau în orice altă situație care v-ar putea afecta judecata.
 • Asigurați-vă că aveți un echilibru sănătos al activităților de zi cu zi în afară de jocurile de noroc.

SUPORTUL PERSONALULUI

Suportul privind dependenţa de jocurile de noroc este oferit de către tot managementul companiei şi, mai ales, de către departamentul Servicii Clienţi.

PREVENIREA PARTICIPĂRII MINORILOR LA JOCURI DE NOROC

Participarea la jocuri de noroc a persoanelor sub 18 ani este împotriva legii în cele mai multe părţi ale lumii. La Maxbet.ro am impus o serie de măsuri ferme pentru a preveni participarea minorilor la jocurile de noroc.

Important: Dacă sunteţi îngrijoraţi că minorii au acces la site-uri de jocuri de noroc sau alte materiale inadecvate online, puteți restricționa accesul la aceste site-uri, prin utilizarea unuia dintre multele programe de filtrare

CONTROL PARENTAL

Mai multe soluții de filtrare parentală pot fi folosite pentru a monitoriza sau restricționa accesul la internet, cum ar fi :

www.netnanny.com - software-ul de filtrare care protejează copiii de conținut web inadecvat.

oradenet.salvaticopiii.ro - software-ul de filtrare care le permite părinților să blocheze orice site.

CHESTIONAR PENTRU PROBLEME CU JOCURILE DE NOROC

Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre întrebările de mai jos, atunci ar fi înțelept să vă revizuiţi nivelul practicării jocurilor de noroc.

 1. Te simţi deprimat sau ai tendințe sinucigașe din cauza jocurilor de noroc?
 2. Certurile, frustrările sau dezamăgirile te fac să vrei să joci ?
 3. Atunci când te joci şi rămâi fără bani, te simţi pierdut şi nerăbdător să te joci iar foarte repede?
 4. Te joci până pierzi şi ultimii bani din buzunar?
 5. Ai minţit vreodată să acoperi sumele pierdute şi timpul petrecut pentru a paria?
 6. Pariezi pentru a scăpa de o viață plictisitoare sau nefericită?
 7. Ţi-ai pierdut interesul pentru familie, prieteni sau hobby-uri?
 8. După ce ai pierdut, te simți că trebuie să încerci să câștigi înapoi ce ai pierdut, cât mai curând posibil?
 9. Ţi-a fost criticat vreodată nivelul de pariere?
 10. Lipseşti de la locul de muncă sau îţi neglijezi studiile pentru a te juca?

LIMITAȚI-VĂ CHELTUIELILE

Opţiunea "Depunere limitată" vă permite să vă puneţi o limită pe suma pe care o puteţi depune în cont, într-o anumită perioadă. Aveţi posibilitatea de a pune limite pe anumite perioade de timp: de o zi, o săptămână sau 30 de zile.

Dacă vă răzgândiți, puteți mări limitele de depunere , dar vă rugăm să fiți conștienți de faptul că această modificare va dura 48 de ore pentru a intra în vigoare, după cererea inițială. După ce această perioadă de 48 de ore a trecut şi vă conectaţi, va trebui să confirmaţi din nou că doriţi să continuaţi cu creşterea limitei de depunere.

În cazul în care doriți să reduceţi limita de depunere, acest lucru se poate face în orice moment și va avea efect imediat .

Puteţi seta şi modifica limitele de depunere din meniul "Contul meu", apoi mergeţi în meniul "Joc responsabil" şi acolo veţi găsi "Limite de depunere". De asemenea, puteţi contacta Serviciul Clienţi pentru mai multe informaţii, dar vă rugăm să luaţi la cunoştinţă faptul că noi nu vom fi în măsură să modificăm limitele deja stabilite.

Limita de depunere zilnică (24 de ore)

Această limită funcţionează timp de 24 de ore. De exemplu, dacă aţi atins limita de depunere zilnică la ora 15:00, veţi putea să depuneţi din nou ziua următoare la ora 15:00.

Limita de depunere săptămânală (7 zile)

Această limită funcţionează timp de 7 zile. De exemplu, dacă aţi atins limita de depunere săptămânală miercuri la ora 15:00, veţi putea să depuneţi din nou ziua următoare miercuri la ora 15:00.

Limita de depunere lunară (30 de zile)

Această limită funcţionează timp de 30 de zile. De exemplu, dacă aţi atins limita de depunere lunară pe data de 15 luna curentă, veţi putea să depuneţi din nou luna următoare pe data de 15.

Dacă doriţi să folosiţi această opţiune sau doriţi să aflaţi mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi (vă conectaţi în cont şi apoi puteți contacta Serviciul Clienţi) şi unul dintre reprezentanţii noştri va fi încântat să vă ajute.

EXCLUDERE TEMPORARĂ

În cazul în care doriţi să luaţi o pauză de la joc, site-ul nostru vă oferă această opţiune. Opţiunea noastră de "Excludere temporară" vă permite să dezactivaţi contul Maxbet.ro pentru o scurtă perioadă de timp. Puteţi alege până la 7 zile..

Din momentul în care "Excluderea temporară" este activată, vă veţi putea conecta în cont, dar depunerile şi plasările pariurilor vor fi dezactivate.

Nu există nici o modalitate de a anula pauza până ce perioada aleasă nu trece, oferindu-vă perioada de linişte de care aveţi nevoie. Dacă doriţi să luaţi o pauză mai lungă decât cea oferită de "Excluderea temporară", puteţi folosi opţiunea de "Auto-excludere" prezentată mai jos.

Preferinţele pentru "Exlcuderea temporară" se află în secţiunea "Contul meu". Doar alegeţi "Joc responsabil", după care "Excludere temporară" şi setaţi perioada pe care o doriţi.

AUTO-EXCLUDERE

În cazul în care doriţi să luaţi o pauză mai mare decât cea oferită de opțiunea "Excludere temporară", puteţi opta pentru "Auto-excludere", pentru o perioadă de şase luni, un an, doi ani sau până la cinci ani. Ca şi în cazul excluderii temporare, veţi putea accesa contul, dar depunerile şi plasările pariurilor vor fi dezactivate.

În această perioadă, nu va exista nici o modalitate de reactivare a contului şi Maxbet Malta Limited îşi va asuma responsabilitatea de a găsi şi de a dezactiva orice cont veţi încerca să deschideţi.

Dacă aveţi conturi şi pe alte site-uri de jocuri de noroc online, vă sfătuim, de asemenea, să vă auto-excludeţi.

După ce perioada de auto-excludere a expirat, va trebui să contactaţi echipa noastră de Servicii Clienţi pentru redeschiderea contului.

Auto-excluderea poate fi accesată din meniul "Contul meu", la secţiunea "Joc responsabil" sau puteţi contacta Serviciul Clienţi pentru mai multe informaţii referitoare la această procedură.

AUTO-EXCLUDERE

Maxbet.ro vă oferă posibilitatea de auto-excludere pe o perioadă de 6 luni. Din momentul în care procedura de auto-excludere a fost finalizată, contul va rămâne închis fără posibilitatea de redeschidere până la expirarea perioadei alese. În timpul perioadei de auto-excludere, Maxbet.ro va face tot posibilul pentru a preveni deschiderea de conturi noi de către client. Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă faptul că acele conturi care au fost închise din alte motive decât cele legate de probleme cu jocul, pot fi redeschise oricând la cererea clientului. Dacă doriţi să beneficiaţi de această opţiune sau doriţi să aflaţi mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi (vă conectaţi în cont şi apoi puteți contacta Serviciul Clienţi) şi unul dintre reprezentanţii noştri va fi încântat să vă ajute.

AJUTOR ŞI CONSILIERE

Pentru mai multe informaţii despre deţinerea controlului asupra jocului, dar şi pentru ajutor şi consiliere, vă recomandăm să accesaţi următorul link:

Joc responsabil.ro - pentru ajutor, consiliere şi sfaturi legate de jocul responsabil.

Joc responsabil.ro este un site care se ocupă cu prevenirea problemelor cu jocurile de noroc şi are ca scop promovarea resposabilităţii în jocurile de noroc.

Acest site este destinat să acționeze ca un element de bază într-un program de educație eficient , care caută să reducă la minimum problema jocurilor de noroc și a efectelor negative ale jocurilor de noroc, precum și să furnizeze tratament și sprijin pentru cei care au nevoie.